Copyright © 2017 Site-ul Oficial Elvis Presley din Romania, site inregistrat la Elvis Presley Enterprises Inc. & Graceland
Elvis. Elvis Presley. Graceland. TCB. King of Rock'n'Roll are registered trademarks of EPE Inc.
 
- EVENIMENTE
 
Elvis Romania organizeaza evenimente in toate orasele tarii. Orasul in care au loc majoritatea evenimentelor ramane insa Bucurestiul, datorita numarului mare de fani dar sa nu trecem cu vederea de orasul Tg. Jiu care este al doilea oras unde se organizeaza Memoriale Elvis de calitate. La evenimentele organizate de noi aveti ocazia de a asculta trupe/solisti care interpreteaza melodiile lui Presley, proiectii video si multe alte surprize care poarta semnatura Elvis Presley. Va asteptam la evenimentele organizate special pentru voi in amintirea celui care a fost supranumit Regele Rock’n Roll-ului, in aceasta pagina veti gasi informatii actualizate despre urmatorul eveniment.
 
     Incepand din anul 2004 sa organizat pentru prima data in Romania un Eveniment Elvis, Memorial Elvis. De atunci si pana azi evenimentul a crescut in parteneriat cu singurul fan club oficial Elvis din Romania "Elvis Romania". Orice alt eveniment care poate parea similar, oferindu-i-se chiar si titulatura de "Remember Elvis" ori "Remember Elvis Romania" este denumit asa abuziv si nu are legatura cu numitorii comuni ai evenimentului in sine "Elvis Romania". Ne delimitam asadar de aceste situatii neplacute si va asiguram ca Elvis Romania pastreaza un standard superior promovand corect imaginea celui ce a fost Elvis Aron Presley, alaturi de parteneri seriosi.
 
 
Pentru evenimente si alte detalii ne puteti scrie la: fan-club[at]elvisromania.ro
Official Fan Club Elvis Romania
 
Pentru colaborari si parteneriate ne puteti scrie la:
fan-club[at]elvisromania.ro