Copyright 2017 Site-ul Oficial Elvis Presley din Romania, site inregistrat la Elvis Presley Enterprises Inc. & Graceland
Elvis. Elvis Presley. Graceland. TCB. King of Rock'n'Roll are registered trademarks of EPE Inc.
 
 
Fan Clubul "Elvis Romania" a fost infiintat la inceputul anului 2004, in acelasi an a fost lansat si primul site oficial Elvis din Romania pe internet, oferind fanilor din toate colturile tarii date si informatii corecte despre cel care a fost Elvis A. Presley. Fan clubul Elvis din Romania, Elvis Romania este recunoscut de Elvis Presley Enterprises Inc. & Graceland din Statele Unite, fiind agreat ca un fan club oficial prin semnarea unui contract de ambele parti, avand ca tinta promovarea lui Elvis Presley in Romania. Lumea fanilor este extrem de larga si alaturi de noi sau alaturat si binecunoscutii artisti: Stefan Banica jr, Daniel Iordachioae, Bacio, Aurelian Temisan si nu in ultimul rand (the best friend of Elvis) Joe Esposito, acestia fiind membri de onoare al acestui fan club. Practic asa cum toti fanii regelui de afara s-au organizat si duc mai departe Legenda Elvis, asa si in Romania vointa unui grup de admiratori au infiintat acest fan club, totul va fi posibil intr-un ritm extrem de favorabil fanilor si admiratorilor Elvis din Romania, acum si voi veti avea acces la toate categoriile si stirile de ultima ora transmise direct de la Graceland dar veti mai avea parte si de alte surprize si Evenimente dedicate in Memoria lui Elvis Presley.
Din 2005 sunt organizate evenimente in memoria lui Elvis in fiecare an, datele cele mai intalnite fiind 8 Ianuarie (n.) si 16 August (d.), aceste evenimente sunt organizate de obicei in cluburi sau in sali de spectacol, toate aceste evenimente sunt anuntate pe acest site si pe siteurile partenerilor nostrii, presa, radio si tv.
 
 
Elvis Presley, un om simplu, care alaturi de talent, voce si imagine, inca necunoscut liantul acestora din urma, ambitia, a oferit lumii intregi mai mult decat a visat, a facut-o in cel mai sincer mod si cu un respect nemarginit fata de publicul sau. Toate acestea ii asigura si acum nemurirea ca artist, devenind o legenda vie si puternica in toata lumea.
Elvis Romania
 
- FAN CLUB
 
 
Ca si caracteristica unica, intr-o lume in care totul se rezuma la bani, Elvis Romania dovedeste ca este posibil ca un lucru facut din dragoste sa fie oferit cu dragoste mai departe.
Fan club Elvis Romania este deschis tuturor, nu exista taxe ci doar noi si amintirea lui Elvis Presley. De aceea suntem aici, de aceea acest fan club si site exista, pentru ca nimic sa nu stea in calea noastra in dorinta de a cunoaste cat mai bine "Fenomenul Elvis",  de a ne bucura impreuna de muzica lui Elvis si de a cunoaste mereu oameni cu aceasi pasiune.