Copyright 2004 - 2017 Site-ul Oficial Elvis Presley din Romania, site inregistrat la Elvis Presley Enterprises Inc. & Graceland
- MEMBRI DE ONOARE
 
Fan clubul are onoarea sa va prezinte membri de onoare care au acceptat invitatia noastra.
 
Elvis. Elvis Presley. Graceland. TCB. King of Rock'n'Roll are registered trademarks of EPE Inc.
 
Stefan Banica jr. devine membru de onoare la sfarsitul anului 2005 la invitatia conducerii fan clubului.
Fiind si el un mare admirator al lui Elvis Presley a acceptat cu draga inima.
 
Stefan Banica jr. WebSite: www.stefanbanica.ro
Bacio pe numele lui real, Mihai Vulpe devine membru de onoare la inceputul anului 2006, la evenimentul Elvis Day 2006 unde a sustinut si un concert live, interpretand melodiile regelui.
 
Bacio WebSite: www.baciomusic.ro
Joe Esposito devine membru de onoare la inceputul anulului 2006 la cererea noastra, fiind de acord si in acelasi timp onorat de invitatia noastra in singurul fan club oficial Elvis din Romania.
A fost prietenul sau cel mai apropiat, cel care avea grija atat de turnele sale cat si de viata personala a regelui.
 
Joe Esposito WebSite: www.tcbjoe.com
Daniel Iordachioae este membru de onoare din anul 2006
Este primul cantaret roman care in concertele sale a adus in fata publicului muzica lui Elvis Presley. Fapt cu atat mai interesant cu cat aceste lucruri se petreceu inainte de 1990.
Aurelian Temisan devine membru de onoare cu ocazia memorialului Elvis din 2007 la care a si participat. Este un mare iubitor al muzicii lui Elvis Presley.
Andrei Barbulescu un mare admirator al regelui, jurnalist si om de televiziune, devine membru de onoare la inceputul anului 2009. Considera ca dragostea pentru muzica lui Elvis este o mostenire draga lasata de tatal sau.